طراحی سایت شرکتی چیست؟

امروزه دیگر لزوم فعالیت در فضای آنلاین بر هیچ کسی پوشیده نیست و صاحبان کسب و کار و شرکت‌ها می‌دانند که برای بازاریابی به سبک اینترنتی حتما باید یک وب سایت شرکتی قدرتمند و اختصاصی داشته باشند تا از بازار رقابتی آنلاین عقب نمانند. عدم فعالیت در فضای آنلاین و نداشتن سایت شرکتی برای تمامی کاربرانی که قصد استفاده از خدمات شما را دارند یک نمره منفی محسوب می‌شود و جلب اعتماد را مشکل می‌سازد!

پس همراه ما باشید تا به طور کامل مزایا و روش طراحی وب سایت‌های شرکتی را باهم بررسی می‌کنیم:



سایت شرکتی چگونه سایتی‌ است؟

یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت شرکت‌ها، حضور پررنگ و فعال آن‌ها در دنیای دیجیتال و اینترنت است. به طوریکه امروزه هر کسب و کار و بیزنسی به طور حتم باید یک وب سایت رسمی قابل دسترس و به روز داشته باشد. سایت‌های شرکتی به طور قطع به نسبت دیگر سایت‌ها بهتر و قدرتمندتر عمل می‌کنند زیرا هم برای خدمات و فعالیت‌های خود تولید محتوا می‌کنند و هم ممکن است در کنار آن اگر محصولی دارند، برای فروش نیز بهتر دیده شوند.

پس به طور کلی می‌توان گفت که با سفارش طراحی سایت شرکتی، در یک نگاه شرکت خود را به هزاران نفر همزمان معرفی می‌کنید. در واقع سایت شرکتی شما نماینده‌ای از کل شرکت شما در فضای اینترنت و دیجیتال است. به همین منظور بسیار مهم است که شرکت خود را در وب سایت چگونه معرفی می‌کنید تا در ذهن کاربران و مشتریان‌تان بماند. به همین منظور لازم است تا طراحی سایت شرکتی برای شما توسط یک تیم متخصص و حرفه‌ای انجام شود زیرا:

حرفه‌ای بودن سایت شما، نشانگر حرفه‌ای بودن کسب و کار شماست! پس خود را قدرتمند معرفی کنید.

هدف از طراحی سایت شرکتی

سایت شرکتی بستری کاملا مناسب برای فعالیت شما در دنیای آنلاین است. همچنین بهترین روش برای بازاریابی حرفه‌ای و معرفی خدمات و کسب و کار شما، وب سایت شرکتی است. 

در واقع شما برای رشد بیزینس خود و همچنین رقابت در دنیای اینترنت و بازاریابی اینترنتی نیاز به یک وب سایت قدرتمند شرکتی دارید که با این سایت در دنیای رقابت تجارت آنلاین عقب نیوفتید.

مزایای داشتن وب سایت شرکتی


فروش و ارائه خدمات بیشتر


جلب اطمینان مخاطبان و مشتریان خود


جذب مشتری


سرعت بیشتر در ارائه خدمات خود


در دسترس بودن 24 ساعته


تبلیغات بیشتر و بهتر

مهم‌ترین ویژگی‌های وب سایت شرکتی

تا اینجای کار به لزوم داشتن سایت شرکتی پی بردید اما باید بدانید که برای موفقیت، ماندگاری و پیشرفت در حوزه آنلاین فقط داشتن یک سایت کافی نیست. سایت شما باید ویژگی‌هایی داشته باشد تا بتوانید بیشترین و بهترین بهره را ببرید.

در ادامه کار این ویژگی‌های مهم سایت شرکتی را باهم ببرسی می‌کنیم:

1. ظاهر زیبا و متناسب با کسب و کار شما

بله، ظاهر زیبای سایت بسیار مهم است زیرا با ورود هر مخاطب و کاربر به سایت شما با اولین چیزی که روبرو می‌شود، طاهر سایت شماست که حتما باید مطابق با با استاندارهای طراحی پوسته سایت باشد تا بتوانید در ذهن مخاطب خود ماندگار شوید. پس حواستان به رنگ‌ها، عکس‌ها، بنرهای استفاده شده، فونت، لوگو و... باشد!

2. دسترسی راحت مخاطب به بخش‌های مختلف سایت شما

سایت شرکتی شما باید به گونه‌ای باشد تا همه کاربران و مخاطبان شما به راحتی به هر قسمتی که نیازشان بود بروند و یا خیلی سریع بتوانند کالا و یا خدمات مورد نظرشان را پیدا کنند.

3. تعیین استراتژی مشخص برای سایت شرکتی

یکی از عوامل موفقیت وب سایت‌های شرکتی، تعیین هدف و استراتژی برای کسب و کار آنلاین است. با تعیین استراتژی قطعا سایت بهتری از طراح خود خواهید داشت.

4. وارد کردن اطلاعات کامل شرکت و خدمات خود در سایت

دقت کنید که ورود دقیق و واضح اطلاعات شرکت مانند: سال تاسیس، آدرس و مشخصات و یا اطلاعات دقیق و مشخص از محصولات و خدماتی که در سایت دارید باعث جلب اعتماد مشتریان و مخاطبان شما خواهد شد.

پس یادتان باشد هنگامی که تصمیم به طراحی سایت شرکتی گرفتید، هزینه‌ای که برای این کار می‌دهید برابر با هزینه‌ای است که برای اعتبار شرکت خود و به نوعی برای سرمایه گذاری روی شرکت خود پرداخت می‌کنید. به همین منظور تیمی حرفه‌ای و متخصص را برای این کار انتخاب کنید.

امکانات اصلی سایت شرکتی


بخش گالری تصاویر


در این بخش به نسب خدمات، مقالات و کالاهای خود عکس‌های باکیفیتی تهیه کنید و قرار دهید


بخش مقالات و اخبار

در این قسمت مقالاتی درباره خدمات و یا کالاهای خود آماده کنید که مشتریان شما به راحتی بتوانند اطلاعات لازم را کسب کنند.


بخش تماس با ما و درباره ما


این دوبخش، یکی از مهم‌ترین امکانات سایت شرکتی هستند زیرا مخاطبان و مشتریان شما باید از آدرس شرکت، شماره تماس، لوکیشن و همچنین پیشینه شرکت و کسب و کار شما آگاهی داشته باشند.


بخش نظردهی، نظرات مشتریان

در هر قسمت از اخبار، مقالات آموزشی و محصولات خود بخشی را برای نظرات مخاطبان و مشتریان خود قرار دهید.