سایت فروشگاهی (فروشگاه آنلاین)

در دنیای امروز بازارهای سنتی و خریدهای حضوری بسیار کمرنگ‌تر از گذشته شده است زیرا در دنیای اینترنت و در بستر یک سایت خوب تنها با چند کلیک ساده می‌توان خرید کرد و سپس آنلاین پرداخت کرد. قصد داریم در این مقاله به این موضوع بپردازیم که چرا برای کسب و کار خود به یک وب سایت‌ فروشگاهی نیاز داریم. 

همانطور که می‌دانید در دنیای امروز و عصر دیجیتال مردم بیشتر کارهای خود را از جله خرید کردن مایحتاج روزانه، لباس و حتی وسایل الکترونیکی خود را از طریق سایت‌های فروشگاهی انجام می‌دهند و وقت خود را صرف گشتن در فروشگاه‌ها و پاساژها نمی‌کنند. به همین جهت آنلاین شاپ‌ها نقش موثر و پررنگی در زندگی امروزه دارند. پس اگر برای فروش محصولات خود تا به امروز به فکر سایت فروشگاهی نبودید و قصد نداشتید که کسب و کار خود را گسترش دهید و بهتر دیده شوید، همین الان دست به کار شوید! چون بدون سایت فروشگاهی و فعالیت در دنیای اینترنت، قطعا تا چند سال آینده در بین رقبای خود شکست می‌خورید.


طراحی وب سایت فروشگاهی چگونه انجام می‌شود؟

تا اینجای کار لزوم داشتن وب سایت برای فروش محصولات خود را در دنیای امروز متوجه شدید. در این قسمت نحوه طراحی سایت فروشگاهی را برای کسب و کار شما توضیح می‌دهیم: 

برای طراحی سایت فروشگاهی موفق در ابتدا نیاز است محصولات و مدل کار شما به خوبی توسط یک تیم حرفه‌ای طراحی سایت بررسی شود تا مبحث نیازسنجی کاربران شما و خود شما نیز کاملا مشخص شود. سپس با توجه به نیاز سنجی و ویژگی‌هایی که وب سایت فروشگاهی شکا باید داشته باشد، طرح کلی فروشگاه آنلاین برنامه ریزی می‌شود و دقیقا امکانات و دسترسی‌های لازم هم مشخص می‌شود. البته در این بین اگر خود شما پیشنهادی برای عملکرد بهتر کسب و کارتان در فروش آنلاین داشتید نیز حتما بررسی و در صورت نیاز از طرح و پیشنهاد شما هم در طراحی سایت‌تان استفاده می‌شود.

چگونه یک سایت فروشگاهی موفق راه‌اندازی کنیم؟

هنگامی که تصمیم نهایی خود را برای سفارش طراحی سایت فروشگاهی گرفتید، برای بدانید که برای موفقیت در فضای آنلاین در قدم اول باید خود را به جای مشتری‌تان تصور کنید و ببینید اگر شما قرار بود در این فضای رقابتی از سایتی خرید کنید دوست داشتید که چه خدمات و امکاناتی را در اختیار شما قرار می‌دادند تا با خیال راحت خرید می‌کردید. به صورت کلی مهم‌ترین عواملی که یک وب سایت فروشگاهی باید دارا باشد به صورت زیر است: 


1. سایت باید در عین زیبایی و جذابیت، ساده باشد تا کاربران بتوانند به راحتی با سایت شما خرید خود را انجام دهند. 2. سرعت لود شدن سایت باید بالا باشد تا کاربران را زیاد منتظر نگذارد. 3.توضیحات واضح، ساده و کافی درباره محصولات و کسی و کارتان در سایت وجود داشته باشد. 4. قیمت‌های محصولات‌تان رقابتی تعیین شود. 5.امکان مشاوره و گفتگوی آنلاین در سایت‌تان وجود داشته باشد. 6. امکان درج نظرات کاربران و انتقاد و پیشنهاد نیز وجود داشته باشد. 7.محصولات‌تان گارانتی و خدمات پس ار فروش داشته باشد. 8. امکان برگشت محصول فراهم باشد. 9. و در آخر مهم‌ترین نکته این است پرداخت‌های آنلاین مشتریان و کاربران در فضای امنی صورت بگیرد.


مهم‌ترین روش‌های دیده شدن سایت فروشگاهی در بین رقبای شما

1. حتما درباره سئو سایت خود از تیم طراحی وب سایت کمک بگیرید. مبحث سئو در دیده شدن سایت و افزایش رتبه در گوگل کمک بزرگی به شما می‌کند.

2.در صورت امکان از عکس‌های اختصاصی محصولات خودتان نیز در سایت استفاده کنید.

3. از لوگوی اختصاصی برند خودتان در سایت و محصولات استفاده کنید.

4. به سرعت پاسخگوی سوالات و مشکلات خریداران خود باشید و سعی کنید پشتیبانی خوبی داشته باشید.

5. خلاق باشید و از شیوه‌های تخفیف و هدیه نیز برای فروش بیشتر و جلب نظر و اعتماد مشتری استفاده کنید.


مزایای سایت فروشگاهی و آنلاین شاپ


اگر صاحب کسب و کار هستید حتما مزایای داشتن یک سایت فروشگاهی را به خاطر بسپارید!

امکان جستجو و مقایسه برای قیمت گذاری بهتر

امکان فروش محصولات به تمامی خریداران در هر مکان و زمانی فقط با اتصال به اینترنت 

ورود به دنیای آنلاین و کمک به برند سازی

بزرگ شدن شبکه ارتباطی با شما با مشتریان در هر جای کشور که باعث افرایش فروش و در نتیجه سود شما خواهد شد.


مهم‌ترین سوالات درباره طراحی سایت فروشگاهی


در ادامه مهم‌ترین سوالاتی که ممکن است در رابطه با طراحی سایت فروشگاهی بدانید را باهم بررسی می‌کنیم:


1. نحوه محاسبه قیمت طراحی سایت فروشگاهی چگونه انجام می‌شود؟

قیمت طراحی سایت فروشگاهی با در نظر گرفتن موارد زیر محاسبه می‌شود:

  • زبان برنامه نویسی استفاده شده در طراحی سایت
  • امکانات و ویژگی‌های مورد نظر شما از سایت
  • سئو سایت

2. بهترین زبان برنامه نویسی و مدل طراحی در سایت فروشگاهی چیست؟

بهترین و بدترین وجود ندارد. در واقع زبان برنامه نویسی و یا مدل خاصی از طراحی وب که اختصاصی باشد یا از سیستم‌های مدیریت محتوا استفاده شده باشد همه و همه بسته به نوع کسب و کار و انتظاراتی که ضاحب آن کسب و کار از سایت فروشگاهی دارد برمی‌گردد.اما به طور کلی تقریبا از تکنولوژی‌ها و زبان‌های HTML5 ،CSS3 ،Javascript ،Jquery, AjaxASP.Net، Ajax و سی‌شارت در برنامه نویسی و همچنین از SQL Server به عنوان پایگاه داده استفاده می‌شود. 

3. سئو و تولید محتوا برای سایت فروشگاهی لازم است؟

به طور قطع پاسخ ما بله است، اما اینطور نیست که بدون استفاده از آن‌ها نتوانید سایت داشته باشید زیرا سئو و تولید محتوا ابزارهای قدرتمندی برای بهتر دیده شدن شما در بین رقبا است.