یکی از پیچیده ترین الگوهای تجارت الکترونیک، الگوی marketplace می باشد که هم از نظر زیرساخت نرم افزاری و هم از نظر اجرا چالش های بسیاری را به همراه دارد، طراحی و پیاده سازی یک نرم افزار جامع که بتواند پاسخگوی چنین الگویی باشد بسیار زمانبر و پر هزینه خواهد بود...
توسعه کسب و کار بر اساس تکنولوژی ها جدید و ابزارهای ارتباطی پیشرفته و سریع، امری اجتناب ناپذیر است. برای کسب و کارهایی که مشتریان اصلی آنها، یک کسب و کار می باشد و به عبارتی دیگر از مدل B2B طبعیت می کنند ایجاد یک بستر فروش آنلاین که به صورت جامع فرایند های کاری را پوشش دهد و به توسعه کسب و کار کمک نماید بسیار اهمیت دارد.
مشارکت کسب و کارها با همدیگر جهت راه اندازی یک سیستم فروش آنلاین مشترک یک الگوی بسیار مناسب و کم هزینه و زود بازده خواهد بود، اگر هر کسب و کار بخواهد به طور مستقل یک سیستم فروش آنلاین راه اندازی کند هزینه و زمان زیادی در بر حواهد داشت. این هزینه ها در تبلیغات، تولید محتوا و ... تا ایجاد تراکنش و وفروش واقعی در سیستم قابل توجه می باشد. زمانبر بودن این موضوع نیز به دلیل محدودیت های مالی کسب و کار امری واضح است.
فروشگاههای زنجیره ای، فروشگاههایی که دارای شعب متعدد یا نمایندگی در نقاط جغرافیایی مختلف می باشند، فروشگاههای برند شاپ و فروشگاههایی که از الگوهای فرانچایز استفاده می کنند، در زمان راه اندازی یک سیستم فروش آنلاین با مسایل و نیازمندی های متعددی مواجه هستند. راه اندازی سیستم فروش آنلاین برای چنین مدلهایی از کسب و کار به صورت یک پنجره فروش واحد، با امکان مدیریت فرایندهای ثبت و پردازش سفارشات، لجستیک و ارسال کالا کار ساده ای نیست و ...
شرکت های هلدینگ که در زمینه فروش کالا یا خدمات به شکل B2B یا B2C فعالت می کنند، ممکن است بخواهند بجای اینکه برای هر شرکت زیرمجموعه خود یک سیستم فروش آنلاین راه اندازی کنند، کلیه محصولات و خدمات خود را از طریق یک پنجره فروش واحد در اختیار مشتریان خود قرار دهند. بدیهی است این روش هزینه های کمتری را برای آنها در پی خواهد داشت
فروشگاههای سوپر مارکتی یکی از انواع کسب و کارهای سنتی می باشند که تجربیات بسیار موفقی را در بخش فروش آنلاین داشته اند. تنوع کالایی و تعداد سفارشات بالا یکی از ویژگی های بارز فروشگاههای آنلاین سوپر مارکتی می باشد. تحویل سفارش در سریع ترین زمان ممکن به خریدار در فروشگاههای سوپرمارکتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است بنابر این...
راه اندازی فروش خرد به صورت آنلاین برای کسب و کارهای کوچک و متوسط می تواند نقش موثری در افزایش فروش و توسعه کسب و کار آنها داشته باشد. برخورداری از یک سیستم بهینه و سریع با قابلیت های مختلف جهت پشتیبانی کسب و کار، از اهمیت بالایی برخوردار بوده که می تواند در جذب و نگهداشت مشتری تاثیر گذار باشد. از این روی ...
کیف پول تعاریف و کاربردهای مختلفی دارد. به عنوان یک تعریف کلی می توان آن را یک ابزار تسهیل و تسریع کننده در عملیات مالی و بویژه پرداخت های خرد نامید. عملیات پرداخت می تواند خیلی ساده یا پیچیده باشد و ممکن استیک یا چند حساب بانکی را به صورت لحظه ای یا با تاخیر متاثر سازد. این حسابها می توانند شخصی، سازمانی یا متعلق به یک کسب و کار باشد. بنابر این ...
وب سایت داینامیک
وب سایت داینامیک یا همان وب سایت پویا سایتی است که توسط طراح سایت به صورت اختصاصی ساخته میشود و دائم محتوای آن با یک سیستم مدیریت محتوا (cms) در حال تغییر است. این تغییرات را مدیر سایت بدون نیاز به طراح سایت به راحتی اعمال میکند به جهت اینکه دائما در حال بروزرسانی هستند، وب سایت داینامیک و پویا نامیده میشوند. این تغییرات شامل اضافه کردن متن و عکس، حذف آنها و ویرایش آنها میشود.
طراحی سایت پویا و داینامیک چیست؟
در طراحی سایت به روش داینامیک از زبانهای برنامه نویسی تخصصی مانند php یا asp استفاده میشود که کاملا تمام نیازهای مشتری و خدماتش را برآورده میکند.
این مدل سایتها مستقیم به یک بانک اطلاعاتی وصل میشوند تا اطلاعات را از آن بگیرند و تغییر دهند. مانند سیستمهای ثبت نام در سایت، فروش اینترنتی، ثبت نظرات، دریافت ایمیل و... که همگی جز مشخصههای وب سایتهای داینامیک هستند.
سیستم مدیریت محتوایی که در سایتهای داینامیک وجود دارد باعث شده است تا بدون هیچ دانش برنامه نویسی مدیر سایت به راحتی بتواند اطلاعاتی را وارد سایت کند و یا ویرایش انجام دهد.
از معروفترین سیستمهای مدیریت محتوا میتوان به Wordpress و Joomla اشاره کرد.
مزایای طراحی سایت داینامیک
1. مدیریت راحت و آسان وب سایت داینامیک توسط ادمینهای سایت که هیچ نیازی به دانش تخصصی و برنامه نویسی ندارند. یعنی ورود اطلاعات جدید، ویرایش متن، اضافه کردن عکس و حذف مطالب به راحتی انجام میشود.
2. به روز رسانی سایت به صورت 24 ساعته بدون هیچ محدودیت زمانی
3. سئو سایت با توجه به امکان تغییرات مداوم و ورود اطلاعات و محتوای جدید بهتر انجام میشود.
4. به وجود صفحات جدید بدون هیچ گونه محدودیت
5. ارائه خدمات متنوع به کاربران و مشتریان
6. استفاده از چند زبان
7. کاهش هزینههای نگهداری و مدیریت سایت
8. شخصی سازی سایت با توجه به نوع خدمات و سلیقه شخصی
9. امنیت خوب
10. امکان داشتن چندین مدیر سایت به صورت همزمان
معایب سایت داینامیک
1. مدیریت از پایگاه داده یا همان بانک اطلاعاتی نیازمند دانش تخصصی و فنی است.
2. به دلیل استفاده از پایگاه داده (Database) نیاز به Ram و CPU
بیشتری است که در نتیجه هزینه سایت بیشتر خواهد شد. مخصوصا هنگامی که تعداد کاربران و بازدیدکنندگان از سایت، بیشتر و بیشتر شود.
3. به دلیل استفاده از بانکهای اطلاعاتی امکان دسترسی به اطلاعات و یا هک وجود دارد. به همین علت متخصصان باید به لحاظ امنیتی با روشهای صحیح از دیتابیس نگهداری کنند که این قضیه مستلزم پرداخت هزینه است اما به قدری مهم است که ارزش این هزینه را دارد.
4. با توجه به اینکه این سایتها معمولا با برنامه نویسی اختصاصی توسط برنامه نویس طراحی میشوند، اگر بخواهید بنا به هر دلیلی طراح وب را عوض کنید، تغییرات بعدی بر روی سایت شما زمانبر و هزینهبر خواهد بود زیرا برنامه نویس و طراح جدید از ابتدا باید کدها و سیستم را بررسی کند.
روشهای ساخت وب سایت داینامیک
1. سایت داینامیک با سیستم مدیریت محتوا
2. ساخت سایت داینامیک با برنامه نویسی کاملا اختصاصی از صفر تا صد
در روش اول همانطور که قبلا توضیح دادیم، با توجه به سیستم مدیریت محتوا امکان ورود اطلاعات و تغییر آنها توسط مدیر سایت به راحتی وجود دارد.
در روش دوم از ابتدا تا انتهای کار حتی سیستم مدیریت محتوا نیز با توجه به نیاز مشتری توسط طراح برنامه نویسی میشود و یک وب سایت کاملا اختصاصی با خدمات ویژه به مشتری تحویل داده میشود.