یکی از پیچیده ترین الگوهای تجارت الکترونیک، الگوی marketplace می باشد که هم از نظر زیرساخت نرم افزاری و هم از نظر اجرا چالش های بسیاری را به همراه دارد، طراحی و پیاده سازی یک نرم افزار جامع که بتواند پاسخگوی چنین الگویی باشد بسیار زمانبر و پر هزینه خواهد بود...
توسعه کسب و کار بر اساس تکنولوژی ها جدید و ابزارهای ارتباطی پیشرفته و سریع، امری اجتناب ناپذیر است. برای کسب و کارهایی که مشتریان اصلی آنها، یک کسب و کار می باشد و به عبارتی دیگر از مدل B2B طبعیت می کنند ایجاد یک بستر فروش آنلاین که به صورت جامع فرایند های کاری را پوشش دهد و به توسعه کسب و کار کمک نماید بسیار اهمیت دارد.
مشارکت کسب و کارها با همدیگر جهت راه اندازی یک سیستم فروش آنلاین مشترک یک الگوی بسیار مناسب و کم هزینه و زود بازده خواهد بود، اگر هر کسب و کار بخواهد به طور مستقل یک سیستم فروش آنلاین راه اندازی کند هزینه و زمان زیادی در بر حواهد داشت. این هزینه ها در تبلیغات، تولید محتوا و ... تا ایجاد تراکنش و وفروش واقعی در سیستم قابل توجه می باشد. زمانبر بودن این موضوع نیز به دلیل محدودیت های مالی کسب و کار امری واضح است.
فروشگاههای زنجیره ای، فروشگاههایی که دارای شعب متعدد یا نمایندگی در نقاط جغرافیایی مختلف می باشند، فروشگاههای برند شاپ و فروشگاههایی که از الگوهای فرانچایز استفاده می کنند، در زمان راه اندازی یک سیستم فروش آنلاین با مسایل و نیازمندی های متعددی مواجه هستند. راه اندازی سیستم فروش آنلاین برای چنین مدلهایی از کسب و کار به صورت یک پنجره فروش واحد، با امکان مدیریت فرایندهای ثبت و پردازش سفارشات، لجستیک و ارسال کالا کار ساده ای نیست و ...
شرکت های هلدینگ که در زمینه فروش کالا یا خدمات به شکل B2B یا B2C فعالت می کنند، ممکن است بخواهند بجای اینکه برای هر شرکت زیرمجموعه خود یک سیستم فروش آنلاین راه اندازی کنند، کلیه محصولات و خدمات خود را از طریق یک پنجره فروش واحد در اختیار مشتریان خود قرار دهند. بدیهی است این روش هزینه های کمتری را برای آنها در پی خواهد داشت
فروشگاههای سوپر مارکتی یکی از انواع کسب و کارهای سنتی می باشند که تجربیات بسیار موفقی را در بخش فروش آنلاین داشته اند. تنوع کالایی و تعداد سفارشات بالا یکی از ویژگی های بارز فروشگاههای آنلاین سوپر مارکتی می باشد. تحویل سفارش در سریع ترین زمان ممکن به خریدار در فروشگاههای سوپرمارکتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است بنابر این...
راه اندازی فروش خرد به صورت آنلاین برای کسب و کارهای کوچک و متوسط می تواند نقش موثری در افزایش فروش و توسعه کسب و کار آنها داشته باشد. برخورداری از یک سیستم بهینه و سریع با قابلیت های مختلف جهت پشتیبانی کسب و کار، از اهمیت بالایی برخوردار بوده که می تواند در جذب و نگهداشت مشتری تاثیر گذار باشد. از این روی ...
کیف پول تعاریف و کاربردهای مختلفی دارد. به عنوان یک تعریف کلی می توان آن را یک ابزار تسهیل و تسریع کننده در عملیات مالی و بویژه پرداخت های خرد نامید. عملیات پرداخت می تواند خیلی ساده یا پیچیده باشد و ممکن استیک یا چند حساب بانکی را به صورت لحظه ای یا با تاخیر متاثر سازد. این حسابها می توانند شخصی، سازمانی یا متعلق به یک کسب و کار باشد. بنابر این ...
در دنیای امروز بازارهای سنتی و خریدهای حضوری بسیار کمرنگتر از گذشته شده است زیرا در دنیای اینترنت و در بستر یک سایت خوب تنها با چند کلیک ساده میتوان خرید کرد و سپس آنلاین پرداخت کرد. قصد داریم در این مقاله به این موضوع بپردازیم که چرا برای کسب و کار خود به یک وب سایت فروشگاهی نیاز داریم.
همانطور که میدانید در دنیای امروز و عصر دیجیتال مردم بیشتر کارهای خود را از جله خرید کردن مایحتاج روزانه، لباس و حتی وسایل الکترونیکی خود را از طریق سایتهای فروشگاهی انجام میدهند و وقت خود را صرف گشتن در فروشگاهها و پاساژها نمیکنند. به همین جهت آنلاین شاپها نقش موثر و پررنگی در زندگی امروزه دارند. پس اگر برای فروش محصولات خود تا به امروز به فکر سایت فروشگاهی نبودید و قصد نداشتید که کسب و کار خود را گسترش دهید و بهتر دیده شوید، همین الان دست به کار شوید! چون بدون سایت فروشگاهی و فعالیت در دنیای اینترنت، قطعا تا چند سال آینده در بین رقبای خود شکست میخورید.
طراحی وب سایت فروشگاهی چگونه انجام میشود؟
تا اینجای کار لزوم داشتن وب سایت برای فروش محصولات خود را در دنیای امروز متوجه شدید. در این قسمت نحوه طراحی سایت فروشگاهی را برای کسب و کار شما توضیح میدهیم:
برای طراحی سایت فروشگاهی موفق در ابتدا نیاز است محصولات و مدل کار شما به خوبی توسط یک تیم حرفهای طراحی سایت بررسی شود تا مبحث نیازسنجی کاربران شما و خود شما نیز کاملا مشخص شود. سپس با توجه به نیاز سنجی و ویژگیهایی که وب سایت فروشگاهی شکا باید داشته باشد، طرح کلی فروشگاه آنلاین برنامه ریزی میشود و دقیقا امکانات و دسترسیهای لازم هم مشخص میشود. البته در این بین اگر خود شما پیشنهادی برای عملکرد بهتر کسب و کارتان در فروش آنلاین داشتید نیز حتما بررسی و در صورت نیاز از طرح و پیشنهاد شما هم در طراحی سایتتان استفاده میشود.
چگونه یک سایت فروشگاهی موفق راهاندازی کنیم؟
هنگامی که تصمیم نهایی خود را برای سفارش طراحی سایت فروشگاهی گرفتید، برای بدانید که برای موفقیت در فضای آنلاین در قدم اول باید خود را به جای مشتریتان تصور کنید و ببینید اگر شما قرار بود در این فضای رقابتی از سایتی خرید کنید دوست داشتید که چه خدمات و امکاناتی را در اختیار شما قرار میدادند تا با خیال راحت خرید میکردید. به صورت کلی مهمترین عواملی که یک وب سایت فروشگاهی باید دارا باشد به صورت زیر است:
1. سایت باید در عین زیبایی و جذابیت، ساده باشد تا کاربران بتوانند به راحتی با سایت شما خرید خود را انجام دهند. 2. سرعت لود شدن سایت باید بالا باشد تا کاربران را زیاد منتظر نگذارد. 3.توضیحات واضح، ساده و کافی درباره محصولات و کسی و کارتان در سایت وجود داشته باشد. 4. قیمتهای محصولاتتان رقابتی تعیین شود. 5.امکان مشاوره و گفتگوی آنلاین در سایتتان وجود داشته باشد. 6. امکان درج نظرات کاربران و انتقاد و پیشنهاد نیز وجود داشته باشد. 7.محصولاتتان گارانتی و خدمات پس ار فروش داشته باشد. 8. امکان برگشت محصول فراهم باشد. 9. و در آخر مهمترین نکته این است پرداختهای آنلاین مشتریان و کاربران در فضای امنی صورت بگیرد.
مهمترین روشهای دیده شدن سایت فروشگاهی در بین رقبای شما
1. حتما درباره سئو سایت خود از تیم طراحی وب سایت کمک بگیرید. مبحث سئو در دیده شدن سایت و افزایش رتبه در گوگل کمک بزرگی به شما میکند.
2.در صورت امکان از عکسهای اختصاصی محصولات خودتان نیز در سایت استفاده کنید.
3. از لوگوی اختصاصی برند خودتان در سایت و محصولات استفاده کنید.
4. به سرعت پاسخگوی سوالات و مشکلات خریداران خود باشید و سعی کنید پشتیبانی خوبی داشته باشید.
5. خلاق باشید و از شیوههای تخفیف و هدیه نیز برای فروش بیشتر و جلب نظر و اعتماد مشتری استفاده کنید.
مزایای سایت فروشگاهی و آنلاین شاپ
اگر صاحب کسب و کار هستید حتما مزایای داشتن یک سایت فروشگاهی را به خاطر بسپارید!
امکان جستجو و مقایسه برای قیمت گذاری بهتر
امکان فروش محصولات به تمامی خریداران در هر مکان و زمانی فقط با اتصال به اینترنت
ورود به دنیای آنلاین و کمک به برند سازی
بزرگ شدن شبکه ارتباطی با شما با مشتریان در هر جای کشور که باعث افرایش فروش و در نتیجه سود شما خواهد شد.
مهمترین سوالات درباره طراحی سایت فروشگاهی
1. نحوه محاسبه قیمت طراحی سایت فروشگاهی چگونه انجام میشود؟
قیمت طراحی سایت فروشگاهی با در نظر گرفتن موارد زیر محاسبه میشود:
2. بهترین زبان برنامه نویسی و مدل طراحی در سایت فروشگاهی چیست؟
بهترین و بدترین وجود ندارد. در واقع زبان برنامه نویسی و یا مدل خاصی از طراحی وب که اختصاصی باشد یا از سیستمهای مدیریت محتوا استفاده شده باشد همه و همه بسته به نوع کسب و کار و انتظاراتی که ضاحب آن کسب و کار از سایت فروشگاهی دارد برمیگردد.اما به طور کلی تقریبا از تکنولوژیها و زبانهای HTML5 ،CSS3 ،Javascript ،Jquery, AjaxASP.Net، Ajax و سیشارت در برنامه نویسی و همچنین از SQL Server به عنوان پایگاه داده استفاده میشود.
3. سئو و تولید محتوا برای سایت فروشگاهی لازم است؟
به طور قطع پاسخ ما بله است، اما اینطور نیست که بدون استفاده از آنها نتوانید سایت داشته باشید زیرا سئو و تولید محتوا ابزارهای قدرتمندی برای بهتر دیده شدن شما در بین رقبا است.